Speciale kinderen … speciale produkten

Bijt jouw kind ook zo vaak op kleding?

Friemelt jouw kind ook met regelmaat aan spullen in de klas?

Ken jij de kauwsieraden van Chewigem?

Prikkelverwerking

Ingrid vertelt tijdens de intake over de zintuigelijke informatieverwerking van haar dochter Evie:”Toen mijn dochter een kleuter was, viel het me op dat haar mouwen vaak nat waren en soms ook wel eens stuk gingen.

Thuis zag ik het bijtgedrag vooral tijdens wacht- of ontspanningsmomenten zoals voor de televisie. De leerkracht zag het bijtgedrag ook terug in de schoolsituatie tijdens spannende momenten of om de concentratie te verhogen. Ook koordjes aan kleding moesten er in die tijd vaak aan geloven”

Bijten en kauwen om te concentreren

Inmiddels is Evie 6 jaar oud. Vanuit de intake en observatie is bekend geworden dat het bijtgedrag Evie helpt om te focussen. Op aanraden van mij heeft moeder een speciale ketting aangeschaft voor haar dochter om wel te kunnen voorzien in de bijtbehoefte maar om de kleding, pennen en potloden meer te kunnen ontzien.

Een kauwsieraad van Chewigem

De eerste reactie van moeder toen ik haar 2 weken later sprak:“Evie is helemaal weg van de ketting en ze draagt hem elke dag, ze ervaart het bijten op de ketting als prettig. Positief is dat het bijten op anderen producten en kleding al meer op de achtergrond raakt.

De leerkracht geeft aan dat Evie prima blijft opletten in de klas. Ik kan deze produkten aan andere ouders van harte aanbevelen!”

 

Speciale produkten

Vanwege de toenemende vraag vanuit ouders uit de praktijk naar speciale produkten voor speciale kinderen, is Educadora in 2013 gestart met een webshop.

Welke producten voor je kind met ADHD of autisme gebruik jij? Waar ben jij het meest tevreden over en wat mag absoluut niet ontbreken in de webshop van Educadora. Laat het ook andere ouders weten, door je reactie te plaatsen.

 

 

 

Geef een antwoord