E-mail consulten

Ouders en opvoeders kunnen hun vragen per e-mail aan Educadora stellen via het onderstaande contactformulier.

Voordelen

Ouders vinden email-consulten een een prettige manier van communiceren. Ze krijgen persoonlijk antwoord, kunnen hun vraag op elk moment stellen en het advies is altijd na te lezen. Ouders vinden het ook fijn dat ze zelf kunnen kiezen wat ze met het antwoord doen. Daar komt nog bij: ze hoeven er de deur niet voor uit. Veel mensen vinden het ook prettig dat contact via e-mail redelijk anoniem verloopt, wat bij schaamtegevoelens zwaar kan wegen.

 

Ervaringen van klanten

[/col] [/row]

Harmen: “We hadden heel wat te stellen met onze dochter. Door het e-mailadvies leerden we om na te denken over de regels die we haar oplegden en om haar heel duidelijke instructies te geven. Eerlijk gezegd konden we toen ook heel wat onnodige regels achterwege laten. We zijn nu allemaal veel relaxter. Ik ben weer een trotse vader!

Harmen

A├»sha: “Het huilen van ons kind maakte ons enorm moe. We vroegen advies per e-mail en ik was verrast dat het zo’n aardig antwoord was, heel persoonlijk. Eigenlijk bleken we er best goed mee om te gaan. We zijn daarna een paar keer naar een opvoedspreekuur geweest, daardoor hadden we het gevoel dat we er niet alleen voor stonden.

Angela

Gemma:concentreren. We zijn dat aan de hand van het e-mailadvies heel planmatig gaan opbouwen. Na een maand gaat het nu veel beter. Het fijne van een e-mailadvies is, dat je alle stapjes rustig kunt nalezen.

Gemma

Middels het invullen van onderstaand formulier kun je je email-consult bij Educadora aanvragen.

Bij aanvraag van een email consult, ga je akkoord met de algemene betalingsvoorwaarden.

De vraag wordt binnen 24 uur beantwoord, mits de betaling voldaan is. Dus klik eerst op onderstaande button voor het afronden van de betaling.

Email consult betalen [contact-form-7 id=”1044″]