ADHD psycho-educatie voor ouders

Kinderen met ADHD hebben vaak moeite met concentreren, ze bewegen veel en zijn impulsief. Zeker in de eerste periode na het horen van de diagnose heb je veel vragen. De e-health module ‘Mijn kind heeft ADHD’ helpt je hierin op weg in je eigen tempo.

De online training is erop gericht om jou als ouder of verzorger informatie te geven over ADHD. Ook worden er praktische handvatten geboden om met de ADHD problemen van je kind om te gaan. Wat is ADHD precies? Wat betekent dit voor mijn kind? Wat betekent dit voor mij en het gezin? Wat kan ik doen voor mijn kind?

De volgende vragen staan centraal in deze online module:

  • Wat houdt ADHD in?
  • Wat zijn de oorzaken en gevolgen van ADHD?
  • Hoe kun je omgaan met ADHD?
  • Waar kan ik betrouwbare informatie vinden, en welke apps zijn er?

Hieronder een indruk van de online training voor ouders.

[ux_products type=”masonry” ids=”951″]